Welkom bij a.s.r. hypotheken

Beste klant,

Ik ben blij dat u onze klant bent en ik hoop dat u blij bent met de lening voor uw woning. Wordt uw woning verbouwd of nog gebouwd? Of gaat u uw woning verduurzamen? Dan hoop ik dat de verbouwing of bouw voorspoedig gaat en dat u snel in uw nieuwe woning kunt wonen.

Aan hun lening besteden de meeste mensen niet veel tijd en aandacht. Ik weet natuurlijk niet hoe dat met u is. Maar waarschijnlijk vindt u het inrichten van uw nieuwe woning ook leuker dan het regelen van uw lening.

Verandert er in de toekomst iets aan uw persoonlijke situatie of aan uw werk? Of wilt u zelf iets veranderen? Als u vragen hebt over uw lening, dan kunt u een aantal antwoorden op veelgestelde vragen vinden in dit magazine. We hebben de vragen ingedeeld in 5 categorieën:

  1. uw verbouwing,
  2. uw persoonlijke situatie,
  3. uw werksituatie,
  4. uw woonsituatie,
  5. andere aanpassingen.

Of gebruik de zoekfunctie rechtsboven op deze pagina om het onderwerp te vinden waarover u informatie zoekt. Maar u kunt natuurlijk ook op onze website asr.nl kijken of naar uw adviseur gaan.

Uw digitale hypotheekdossier MijnHypotheek

Zoekt u specifieke gegevens over uw eigen lening? Dan hebt u daarvoor uw eigen digitale hypotheekdossier met een inlogcode. In een beveiligde omgeving kunt u online de gegevens van uw lening bekijken. Dit heet MijnHypotheek en vindt u op mijnhypotheek.asr.nl. Op uw mobiele telefoon kunt u de MijnHypotheek-app van a.s.r. gebruiken.

Bekijk hiernaast onze video over het gemak van MijnHypotheek.

Vlak nadat u bij de notaris de hypotheekakte ondertekend hebt, hebt u van ons een brief over MijnHypotheek gekregen. Daarin staan de inloggegevens waarmee u de gegevens van uw lening in MijnHypotheek kunt bekijken. Maak uw account en ontdek wat u in MijnHypotheek kunt zien en doen. In MijnHypotheek kunt u bijvoorbeeld rekeningen uploaden die u wilt laten betalen van de bouw, verbouwing of verduurzaming van uw woning. Maar u kunt ook veranderingen doorgeven of snel een extra bedrag terugbetalen met iDEAL.

Duurzaam wonen met a.s.r. Wilt u geld besparen en uw energierekening verlagen? Of wilt u comfortabeler wonen en tegelijk iets goeds doen voor het klimaat? Op het platform Duurzaam Wonen met a.s.r. helpen we u met praktische tips, ervaringen van anderen en inspiratie over het verduurzamen van uw woning en het duurzaam inrichten. Hoe doet u dat? Wat kost het? Wat levert het op? En waarvan betaalt u het? Wilt u niets missen? Schrijf u dan gratis in voor onze maandelijkse nieuwsbrief ‘Duurzaam wonen met a.s.r.’. We wensen u veel woonplezier! Met vriendelijke groet, Gilbert Mattu Directeur Hypotheken